Varastossa

Taylor Swift – Supertähti - Kuvitettu elämäkerta

Carolyn McHugh

35,00 
ISBN

9789523737792

Kirjailija

Carolyn McHugh

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2024

Sivumäärä

144

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja kertoo Taylor Swiftin tähänastisen elämäntarinan hänen albumiensa kautta.

Swiftin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa kappaletta, ja hän on Spotifyn striimatuin naisartisti. Yhdysvaltalaisen laulaja-lauluntekijän kappaleita on ladattu miljardeja kertoja. Kun hänen Midnights-albuminsa ilmestyi vuonna 2022, se kahmi ensimmäisen vuorokauden aikana huikeat 184,69 miljoonaa striimausta. Swift on julkaissut kymmenen studioalbumia,
joista jokainen on singahtanut listojen kärkeen.

Supertähden viimeisin konserttikiertue, Eras Tour, on hänen maailmankiertueistaan kunnianhimoisin: kolme tuntia kestävä konsertti on jaettu kymmeneen osaan hänen albumiensa mukaan ja sisältää yhteensä 44-45 kappaletta. Spektaakkelimainen stadionkiertue myytiin hetkessä loppuun. Sekä kriitikot että yleisö ympäri maailmaa ylistivät Tayloria niin laulajana kuin muusikkona tämän kiertäessä sinnikkäästi maasta ja mantereesta toiseen.

Lahjakas artisti on voittanut uransa aikana huikean määrän eri palkintoja ja kunnianosoituksia, kuten 14 Grammya (joista historialliset neljä Vuoden albumista) ja ennenkuulumattomat 40 American Music Awards -pystiä – enemmän kuin kukaan muu artisti palkinnon historiassa.

Mikä siis olisikaan parempi tapa kertoa Swiftin uskomattomasta matkasta musiikkimaailman huipulle kuin tehdä se hänen musiikkinsa avulla?