Varastossa

Treenaa Fatiman kanssa

Fatima Witick, Varpu Tavi

38,00 
ISBN

9789523737570

Kirjailija

Fatima Witick, Varpu Tavi

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2024

Sivumäärä

272

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tässä kirjassa Fatima Witick ratkaisee lymfakierron ongelmat, faskioiden kireydet sekä vagushermon häiriöt.

Tämän ajan laajimmin levinnyt ”elintasosairaus ” on liikkumattomuus – ja sen seurauksena syntyneet lymfakierron ongelmat, faskioiden kireys sekä vagushermon häiriöt.

Näiden kolmen kokonaisvaltaisen järjestelmän vaikutus kehoon on hyvin moninainen, ja ne aiheuttavat fyysistä huonovointisuutta isossa osassa ihmisiä. Hyvä uutinen on se, että ne ovat pitkälti ennaltaehkäistäviä ja itsehoidettavia vaivoja.

Tässä kirjassa Fatima Witick opastaa, miten pääset sohvalta ylös ja voit askel kerrallaan saada takaisin hyvän olon omassa kropassasi. Sinulta ei vaadita raivokasta elämänmuutosprojektia, vaan päinvastoin hellää ymmärrystä ja rakkautta kehoasi kohtaan.

Ohjeet sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille. Ala liikkua, koska olet sen arvoinen! Kirjan ohjeet toimivat korjaushuoltona myös paljon
treenaaville, jotka ovat saaneet kehonsa juntturaan.

Fatima Witick on tanssipedagogi, jooga- ja pilatesopettaja sekä kehonhuolto- ja kehonhallintalajien asiantuntija. Fatima on opettanut lähes 30 vuotta päätoimisesti.

Varpu Tavi on kokonaisvaltaiseen terveyteen erikoistunut tietokirjailija, joka välillä elää aivan liikaa päänsä sisällä – ja joutuu muistuttamaan itseään, ettei ole kävelevä pää. Useimmiten se tosin on keho, joka muistuttaa olemassaolostaan lymfaongelmien ja nivelrikon muodossa.