Varastossa

Valo menee kouluun

Jade Haapasalo, Martin Bonke

33,00 
ISBN

9789522562791

Kirjailija

Jade Haapasalo, Martin Bonke

Kustantaja

Kids.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

kesäkuu 2021

Sivumäärä

32

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kouluun meneminen pyörii lähes jokaisen ekaluokkalaisen mielessä koulun aloitusta edellisenä päivänä. Tässä kirjassa mietitään, miten koulun aloittamiseen voi valmistautua ja mitä ensimmäisenä koulupäivänä tehdään.

Valo aloittaa huomenna ensimmäisen luokan. Reppua pakatessaan hänellä on luottavainen olo, sillä hän on saanut eskarikeväänä listan asioista, joita ensimmäisellä luokalla olisi hyvä osata. Perunan kuorimista, oman nimen kirjoittamista, käsien pesemistä. Aika helppoja juttuja kaikki, mutta joskus kuitenkin hankalia, tuumii Valo. Mitähän muuta huominen pitää sisällään?

Joitain lapsia kouluun meneminen jännittää, toisia ei. Se on kuitenkin varmaa, että uusi kouluvuosi pyörii lähes jokaisen ekaluokkalaisen mielessä koulun aloitusta edellisenä päivänä. Tässä kirjassa mietitään, miten koulun aloittamiseen voi valmistautua ja mitä ensimmäisenä koulupäivänä tehdään. Valo menee kouluun sopii siksi sekä ujoille että rohkeammille uuden aloittajille. Valo menee kouluun on Valo-lastenkirjasarjan toinen osa.

Jade Haapasalo on kääntäjä ja kirjailija, joka on suomentanut tähän mennessä noin sata erilaista teosta. Hänen rakkautensa tarinoihin syttyi jo pienenä, kun hän haali sylin täydeltä opuksia ja c-kasetteja kirjastosta.

Martin Bonke on graafinen suunnittelija ja eläinrakas kuvittaja, jonka innostus kuvataiteisiin syttyi koulupoikana hänen kotimaassaan Hollannissa lintuja piirtämällä. Toistakymmentä vuotta kirjojen parissa työskennellyt Martin nauttii erityisesti eläinten ja populaarikulttuurin teemojen käsittelemisestä grafiikan keinoin.