Varastossa

Vegentäjä

Venner

35,00 
ISBN

9789523734487

Kirjailija

Venner

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

toukokuu 2022

Sivumäärä

160

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja auttaa sinua mukavasti vegeän elämän alkuun, helposti ja herkullisesti. Olemme koonneet sinulle valmiita kokonaisuuksia vegeisiin päiviin, ja pyrimme tuomaan lautasellesi kaikki vegemaailman värit ja ilot.

Vegentäminen ei tarkoita että sinun tulisi tältä istumalta hylätä kaikki eläinkunnan tuotteet, tai että jäisit mistään paitsi: oikeastaan ihan päinvastoin. Me haluamme tuoda lautasellesi lisää uusia tuttavuuksia, värejä, iloa ja herkullisia makuja!

Voit kokkailla kirjasta reseptejä satunnaisessa järjestyksessä ja makusi mukaan, päiväkokonaisuuksina, tai valita osan kirjan resepteistä pidemmälle ajalle. Voit vaikka kokeilla miltä kasvisruokailu tuntuu viikon tai parin ajan – kirja neuvoo sinua tässäkin aiheessa!

Vegentämällä, eli kasvisten määrää arjessasi kasvattamalla, syöt ilmastoa ja maapalloa kunnioittaen, sekä teet hyvää itsellesi. Me suomalaiset nimittäin syömme keskimäärin aivan liian vähän kasviksia päivittäin! Kirjan jokaisen päiväkokonaisuuden jälkeen näet kuinka paljon saat kasviksia reseptiehdotuksella. Me toivomme että tämä kannustaa ja herättää ajattelemaan aihetta lisää!

Venner on suomalainen yhteiskunnallinen ruokakasvatusyritys, jonka missio on mahdollistaa terveellinen elämä mahdollisimman monelle – ravitsevan, edukkaan ruuan ja uusien taitojen avulla! Reilun kolmen vuoden aikana Venner on yhdessä sekä yritysten, säätiöiden että yksityisten henkilöiden kanssa mahdollistanut lähes miljoona terveellistä ateria-annosta apua tarvitseviin perheisiin sekä Suomessa että Englannissa, samalla inspiroiden kaikkia maukkaan ja hyvää tekevän ruuan pariin. Vennerin mallissa kaikki syövät hyvin – ja maapallo kiittää!