Varastossa

Villahullu

Heli Nikula

38,00 
ISBN

9789523734319

Kirjailija

Heli Nikula

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2022

Sivumäärä

244

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

HUOM! TURVALLISUUSTIEDOTE
KIRJASTA LÖYTYY OHJE NIMELTÄ RIEMUNEULE MINI. PYYDÄMME HUOMIOIMAAN, ETTÄ LASTEN VILLAPAITAAN EI SAA TURVALLISUUSSYISTÄ NEULOA KAULUKSEN NYÖRIÄ!

Myynnissä olevat kirjat on korjattu. Vanhojen kirjojen omistajia pyydämme kirjoittamaan varoitustekstin kauluksen nyöristä ohjeeseen. Kirjan palauttamalla meille saa tilalle korjatun kirjan. Kirjan palautusta varten ota yhteyttä readme:n asiakaspalveluun palvelu@readme.fi

Villahullu syntyi helmikuussa 2021 ja on kasvanut hetkessä suureksi someilmiöksi!

Villahullu Heli Nikulan neuleharrastus kasvoi uudelle tasolle Helin hurahdettua neuleohjeiden suunnittelemiseen. Ohjeiden suosio yllätti suunnittelijan itsensäkin ja pian ohjeita toivottiin ostettavaksi yksien kansien välissä. Näin sai alkunsa Villahullu -neuleohjeita- kirja.

Kirjan neuleohjeet ovat selkokielellä kirjoitettuja ohjeita ja sopivat myös aloittelijoille. Ohjeet ovat pääsääntöisesti islantilaisille Lettlopi sekä Alafosslopi villalangoille. Kaikki paidat neulotaan alhaalta ylös ja ne ovat kaarrokemalleja. Neuleohjeiden yhteydessä on pieni tarina siitä, miten ne saivat alkunsa ja mikä niihin inspiroi.

Kirjaan on valittu laadukas mattapintainen paperi ohjeiden lukemista helpottamaan. Kirjan visuaalisuuteen on panostettu eikä kuvien määrässä ole säästelty. Moni neulontataidoton onkin ostanut kirjan pelkästään kuvia katsellakseen ja sittemmin innostunut kokeilemaan neulomista.

Kirjasta löytyvät seuraavat ohjeet: Kelopipo, Sulkaneule, Loimuneule, Loimuneule Lite, Havuneule, Riihineule, Hiutaleneule, Hiutaleneule Lite, Naavaneule, Naavapanta, Naavaneule Lite, Kaarnaneule, Nevapipo, Riemuneule, Ryijyneule, Paanuneule, Sumuneule, Inkineule, Pihkaneule, Huvilaneule ja Kuuraneule. Kuvia malleista on mahdollista nähdä Villahullun Instagram tai Facebook tilillä.

Neulonta- sekä mökkiaiheinen Instagram-tili @villahullu kasvoi lyhyessä ajassa valtavaan suosioon seuraajamäärän lähennellessä nyt jo sataa tuhatta. Villahullun neuleohjeita ostetaan ympäri maailmaa.