Varastossa

Villahullu

Heli Nikula

38,00 
ISBN

9789523734319

Kirjailija

Heli Nikula

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2022

Sivumäärä

244

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Villahullu syntyi helmikuussa 2021 ja on kasvanut hetkessä suureksi someilmiöksi!

Neulonta- sekä mökkipainotteisella Instagram-tilillä on jo lähes 100.000 seuraajaa ja määrä kasvaa hurjaa vauhtia. Villahullun takana on Heli Nikula, 40-vuotias mökkihöperö kiinteistönvälittäjä.

”En oikein itsekään tajua miten nopeasti asiat ovat edenneet. Syyskuussa 2021 julkaisin ensimmäisen villapaitaohjeen ja suuren kysynnän takia suunnittelen niitä lisää niin nopeasti kuin ehdin. Seuraajani kyselevät milloin ohjeeni voisi saada ostettua yksien kansien välissä ja nyt sitten ollaan siinä pisteessä”, Nikula ihmettelee.

Kirjassa pääpaino on islantilaistyylisissä villapaitaohjeissa. Mukana on myös ohjeita asusteille. Kaikki ohjeet ovat selkokielellä kirjoitettuja ja sopivat tämän vuoksi myös aloittelijoille. Kirja on visuaalisesti niin kaunis, että joku saattaa haluta ostaa sen jo pelkästään kuvien takia. Valokuvissa on panostettu erityisesti harmoniseen värimaailmaan sekä yhtenäiseen ilmeeseen. Neulemallien yhteydessä on pieni tarina siitä miten ne saivat alkunsa ja mikä niihin inspiroi.