Varastossa

Yhdessä astiassa - Helpompaa ja nopeampaa kotiruokaa

Sanna Mansikkamäki

38,00 
ISBN

9789523737174

Kirjailija

Sanna Mansikkamäki

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2024

Sivumäärä

224

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Vihdoin keittokirja, jonka ohjeet ovat niin helppoja, että kaikki saavat onnistumisen kokemuksia. Yhden astian ruoat tuo iloa keittiöösi. Uutuuskirjassa vedetään mutkat suoriksi, makua unohtamatta!

Vihdoin keittokirja, jonka ohjeet ovat niin helppoja, että kaikki saavat onnistumisen kokemuksia. Olet sitten kokeneempi kokkaaja tai aloittelija, Yhden astian ruoat tuo iloa keittiöösi. Uutuuskirjassa vedetään mutkat suoriksi, makua unohtamatta!

Jokainen kirjan ohjeista tehdään yhdessä astiassa: yhdellä pellillä, yhdessä pannussa, yhdessä padassa tai yhdessä kattilassa. Unohda keittäminen yhdessä ja paistaminen toisessa. Arkiruoanlaitto ei ole ollut koskaan helpompaa. Minimi vaivalla, maksimi makua.

Tee vaikutus perheeseesi tai vieraisiisi lasagnekeitolla, gnocchipellillä, lempeän tulisella trendikkäällä nuudelikulholla, paistetuilla perunoilla ja possunkyljyksillä tai skonelaisilla perunoilla ja kalalla. Jälkiruokapöytään kannetaan kuumaa suolaista sulatejuustokinuskia, kahvi-suklaakastiketta, Sannan mumman perhostenpiirakkaa ja brunssille tehdään mantelicroissantit ihan kuin kahvilassa, mutta helpommin, nopeammin ja vähemmällä tiskillä: yhdessä astiassa.

• Kirjassa on uusia ja maistuvia ideoita tutuista raaka-aineista.
• Kirjaan on koottu palkitun ruokatoimittajan parhaat vinkit helpottamaan arkiruoanlaittoa.
• Kirjassa tutut kotiruoat kuten erilaiset pastat, kasvikset, kala ja liharuoat saavat uuden elämän yhdessä astiassa.
• Kirjassa paljastetaan ruokatoimittajan arkiruokakaapin salaiset aseet. Lisäksi annetaan vinkkejä mitä kannattaa pitää kuivakaapissa tai pakastimessa.

QR-koodista pääset kurkistamaan kirjailijan videoterveisiin ja näkemään videomuodossa miltä Sannan jääkaapissa näyttää. Sinun tarvitsee vain klikata kirjassa näkyvää QR-koodia ja se ohjaa sinut suoraan oikeaan paikkaan. Tilille ilmestyy myös vinkkivideoita. Videot tukevat kirjan sisältöä.

Sanna Mansikkamäki on palkittu lifestyle-toimittaja ja Yhden astian ruoat on hänen seitsemäs keittokirjansa. Kirjan värikkäät kuvat on ottanut yksi Suomen parhaista ruokakuvaajista Pia Inberg.