Varastossa

Yrttien salaisuudet — Herkullisia yrttireseptejä

Timo Kortelainen, Henry Lepist, Mika Tuomonen, Risto Mikkola

38,00 
ISBN

9789523736351

Kirjailija

Timo Kortelainen, Henry Lepist, Mika Tuomonen, Risto Mikkola

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2023

Sivumäärä

216

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tervetuloa herkullisten yrttien maailmaan! Me, Risto ”Ripe” Mikkola, Mika ”Pikkis” Tuomonen, Henry Lepist ja Timo Kortelainen, olemme koonneet voimamme yhteen luodaksemme unohtumattoman yrttisen ruokaseikkailun. Tämä reseptikirja on oodi ihanille ja maukkaille yrteille.

Ravintoloitsijana, keittiömestarina ja Kotipizzan luovana johtajana Risto Ripe Mikkola tuo omaperäisen näkemyksensä tämän kirjan resepteihin. Hänen taitonsa yhdistää raaka-aineet ja luoda ainutlaatuisia makuja on vertaansa vailla. Mika Pikkis Tuomonen, Social
Burgerjointin perustaja, tuo mukanaan oman intohimonsa burgereihin ja street foodiin, minkä hän on kiteyttänyt useisiin keittokirjoihin. Lisäksi ravintolakoulun opettajat Henry Lepist ja Timo Kortelainen tuovat mukaan vuosikymmenten kokemuksen ja tietotaidon
ravintola-alalta, mitkä täydentävät kirjan monipuolista sisältöä.

Tämä reseptikirja tarjoaa sinulle yli 70 yrttistä herkkureseptiä, jotka saavat veden kielelle ja nostavat ruokasi uudelle tasolle. Kokeile perinteisiä suosikkeja uudella twistillä tai anna rohkeasti tilaa uusille, yllättäville makuyhdistelmille. Jokainen resepti on tarkkaan suunniteltu ja testattu, jotta voit luottaa niiden onnistumiseen omassa keittiössäsi.

Astuessasi yrttien maailmaan anna mielikuvituksesi lentää ja antaudu makujen pyörteisiin. Olipa kyseessä sitten
rauhallinen perheillallinen tai iloinen illanvietto ystävien kesken, tämä reseptikirja tarjoaa sinulle inspiroivaa ruoanlaittoa ja unohtumattomia makuelämyksiä.