Varastossa

Zelenskyi - Taipumaton

Mika Kulju

36,00 
ISBN

9789523736207

Kirjailija

Mika Kulju

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2023

Sivumäärä

240

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Missä Sinä olit, kun maailma muuttui yhdessä päivässä 24. helmikuuta 2022? Tämä kysymys tullaan varmasti esittämään moneen kertaan tulevina vuosikymmeninä, kun ihmiset muistelevat historian suurta käännekohtaa, jolloin Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainaa vastaan.

Venäjän raakalaismainen ja häikäilemätön hyökkäys on kestänyt pitkään, mutta Volodymyr Zelenskyin johtama Ukraina ei ole edelleenkään taipunut suurvallan sorron alle.

Mika Kuljun kirjoittama teos on kuvaus miehestä, joka joutuu kuukaudesta toiseen kantamaan raskaan roolin vapauden esitaistelijana. Alun perin Zelenskyi oli näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja, jolla ei ollut mitään kokemusta käytännön politiikasta. Hän esitti Ukrainan
presidenttiä suositussa tv-sarjassa Kansan palvelija, jonka roolin hän omaksui itselleen myös todellisessa elämässä. Jo ensimmäisten sotapäivien aikana hänestä kasvoi taistelutahtonsa ansiosta elävä legenda – taipumaton.

Tuoreimmalla tiedolla päivitetty Zelenskyin elämäkerta keskittyy sodan alkuvaiheeseen, jolloin suurvallan todelliset motiivit paljastuivat muutamassa viikossa koko maailmalle. Zelenskyin johdolla saavutettiinkin yksi Euroopan historian tärkeimmistä torjuntavoitoista.

Mika Kulju (s. 1969) on kirjoittanut pitkällä urallaan noin 30 tietokirjaa, joita on käännetty useille eri kielille. Kirjailijan uran ohella Kulju on työskennellyt pitkään journalistina sanomalehtien, television ja radion parissa sekä yritysviestinnän ammattilaisena.