Varasto loppu

Liha - Kaikki lihasta laitumelta lautaselle

44,00 
ISBN

9789522206664

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

helmikuu 2013

Sivumäärä

500

Paino 1922 g
Mitat 256 × 200 × 48 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

“Liha” kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan. Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin. Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.