Varastossa

Muna - Herkulliset ohjeet kananmunasta - toinen uusittu painos

Mansikkamäki, Pia, Sanna - Ingberg

35,00 
ISBN

9789523216075

Kirjailija

Mansikkamäki, Pia, Sanna – Ingberg

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

marraskuu 2017

Sivumäärä

320

Paino 1150 g
Mitat 272 x 197 x 28 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

MYYNTI- JA ARVOSTELUMENESTYS – NYT TOINEN LAAJENNETTU PAINOS! Terveellinen ja monipuolinen kananmuna taipuu monenlaiseen ruoanlaittoon. Muna – Herkulliset ohjeet kananmunasta sisältää lähes 100 ruokaohjetta ja mielenkiintoisen tietopaketin suomalaisesta kananmunasta. Kirjan ohjeilla sukellat täydellisen uppomunan ja munakokkelin valmistuksen saloihin ja saat ihania ideoita niin aamiaiselle kuin brunssille. Kirjassa on runsaasti ideoita miten hyödyntää tätä proteiinipommia arkisessa ruoanlaitossa, välipaloissa, kastikkeiden teossa ja jälkiruoissa. Kananmuna on tärkeä osa kuohkeaa haukimureketaikinaa ja aitoa italialaista pasta carbonaraa. Marinoidut munat tuovat ruokaisuutta nuudelikeittoon tai salaattiin ja mausteinen shakshuka on oivallinen brunssiruoka. Opit valmistamaan ranskalaista, italialaista ja sveitsiläistä marenkia, ihanaa mummon pannukakkuohjetta ja vanhan ajan vaniljakastiketta unohtamatta. Kirjan ohjeilla saat onnistumisen kokemuksia ja mieleen-painuvia makuelämyksiä. Kananmunalla teet yksinkertaisesti pikkuisen parempaa ruokaa. Ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki on kirjoittanut ruoasta 15 vuotta. Tämä on hänen 4. kirjansa. Kirjan kauniit ja tun-nelmalliset kuvat ovat valokuvaaja Pia Inbergin käsialaa.